VELKOMMEN TIL MIN KREATIVE OG FARGERIKE VERDEN

Så spennende at du har funnet veien til bloggen min. Det gleder meg, og jeg håper du vil finne den inspirerende! Bildene som jeg viser her er stort sett malt med akrylmaling, men jeg bruker også blandet teknikk i arbeidet mitt. Som du vil se så er det en stor spennvidde i det kunstneriske uttrykket mitt; fra det veldig dempede, sakrale og spirituelle, og til det naive, fargerike og viltre. Bildene er ikke sortert etter alder og er lagt ut i helt tilfeldig rekkefølge. Derfor vil du finne nye og gamle malerier side ved side, og de nyeste bildene lengst bak i arkivet.

Akkurat nå holder jeg på å arbeide frem mot en utstilling som jeg skal ha sammen med mine malefrender i kunstgruppa Indigo, under tema "The spirit within". Den åpner natt til 1. mai 2010 i Fjøsen på Nordland kultursenter. Jeg vil komme til å legge inn noen "teasere" fortløpende i dagene før åpninga, så følg gjerne med.

Alle kommentarer og innspill mottas med takk. Artig å høre hva andre mener om det jeg gjør.


Ha en flott dag, og stikk gjerne innom en annen gang.

mandag 5. april 2010

Men sorgen i hjertet kan ingen se

Posted by Picasa

4 kommentarer:

maledilla sa...

Nydelig bilde Elin ! Jeg er imponert av alle dine bilder.

Ha en videre fin påske
Mona

ELIN INGEBRIGTSEN, BODØ sa...

Tusen takk, Mona, setter pris på det. Så koselig at du fant veien til bloggen min. Ha en fortsatt flott påske du også:-)
Elin

Berit sa...

Hei.
Det var noen fantastiske bilder du har laget. Veldig forskjellig utrykk, men det er jo det som er så kjekt når en maler at en kan svinge fra det ene til det andre.
Lykke til videre.

ELIN INGEBRIGTSEN, BODØ sa...

Tusen takk, Berit, for koselig hilsen og varmende ord på bloggen min:-) Du har helt rett i at det er spennende å prøve ut forskjellige teknikker og motiver. Ser det er lenge siden du har lagt inn kommentaren, men i og med at det er sjelden jeg er her inne, så har jeg dessverre ikke sett den før nå. Men skal begynne å bli mer aktiv på bloggfronten og legge ut flere bilder. Ha en flott adventstid.

Elin